hotel enteriőr 

A pihenésre gasztronómiai látnivalókban gazdag élményekre vágyó vendégek teljeskörű megelégedésükre, az egyik legpihentetőbb formája a wellness turizmus. A ma épülő vagy megépült szállodák igyekeznek az elvárásoknak megfelelni. Szállodaberuházás során kialakított építeszeti koncepció, és a belsőépítészeti architektúra tömör egységet alkot. Több esetben azonban anyagi kimerültség miatt egyes falfüleletek kihasználatlanok.

A vendég első benyomása a vizuális látottak határozzák meg az adott hely melegségét, attraktív mivoltját. A vendég visszatérése nagyban befolyásolja a gasztronómia és a szolgáltatások teljeskörű ismerete.

A falak műtárgyal való változatos gazdagítása teljesebbé teszi belsőépítészeti látottakat. A jól megkomponált enteriőr mely a belsőépíteszettel, a közösségi terek összhangban létrejött a látvány során emberibb, őszintébb kapcsolatot teremt. Ennek a kapcsolatnak vagyunk része, hogy megvalósítsuk a hiányolt érzelmeket a látványban. Különféle művészeti technikákkal segítjük elő a teljes összhang megteremtését, mely során kialakul a végleges látvány.

A hotel enteriőr lehetőséget nyújt a meglévő szállodák vagy épülő félben lévő hotelek enteriőrök kialakításában. A művészeti, technikai sokrétűség nagyobb mozgásteret biztosít a megvalósításban melyet igyekszünk együttműködve létrehozni.

A hotel enteriőr hozzájárul alkotói tevékenységével hogy a korábban vendégül látott vendégek, későbbiekben visszatérőként üdvözölhessük.